Vi får dig til at nyde din Shopify Store
Coi er et internationalt og prisvindende Shopify bureau, som er blevet trætte af elendige eCommerce løsninger.
"Cool, men hvad koster det?"
Du behøver ikke spørge. Vi værdsætter gennemsigtighed og ærlighed i alt, hvad vi gør, fra projektprocesser til prisfastsættelse. Tag et kig og find en pakke, der passer til dig.
Se vores priser
Shopify eksperter
Hvad betyder det?
Det betyder, at vi kender de fantastiske funktioner i Shopify, vi har en historie med succesfulde Shopify Stores, og hvis du enten har en nuværende Shopify Store, en Store på en anden platform eller slet ingen Store. Så er Coi helt klart bureauet for at du får den Shopify Store, som du altid har drømt om.
En stor drøm om e-handel
E-butikker er svære at elske. Ikke desto mindre er de noget, de fleste er enige om, at du skal have. Hos Coi sætter vi os selv til opgave ikke kun at bygge Shopify Stores, men også et Shopify bureau, der kan elskes.

Eller i hvert fald meget meget lig det.
Vi har ikke brug for priser
Men de er gode at have, og et godt vidnesbyrd om et godt samarbejde med vores kunder. Vil du være med til at deltage i festen? Book et møde, og lad os komme i gang.
Så hvordan er coi anderledes?
Den største forskel er, at coi har fjernet den komplekse del af e-handel. Vi bruger værktøjer, der fokuserer på enkelhed og overskuelighed. Vi arbejder ikke med skjulte gebyrer eller månedlige omkostninger. coi's vejledende princip er, at alle skal kunne vedligeholde slutproduktet.

Ved at gøre dette opbygger coi langsigtede relationer gennem tillid, ikke afhængighed.
Book et møde, og lad os komme i gang.
Gratis projektmøde med Shopify ekspert, Isak Rikardsson
Book et møde