Vi får dig att njuta av din Shopify-butik
coi är en internationell prisbelönt Shopify-byrå, som har tröttnat på taskiga e-handelslösningar. Kontor på Högbergsgatan 33 i Stockholm.
"Cool, men vad kostar det?"
Du behöver inte fråga. Vi värnar om transparens och ärlighet i allt vi gör från projektprocesser till prissättning. Ta en titt och hitta ett paket som passar dig.
Se våra priser
Shopify Experter
Vad betyder det?
Det betyder att vi känner till Shopifys fantastiska möjligheter, vi har en historia av framgångsrika butiker, och om du antingen har en nuvarande Shopify-butik, en butik på en annan plattform eller ingen butik alls, är coi byrån för skapa Shopify-butiken du alltid drömt om.
En dröm om fantastisk e-handel
E-butiker är svåra att älska. Ändå är de något som de flesta är överens om att du måste ha. På coi gav vi oss själva uppdraget att inte bara bygga butiker, utan också en Shopify-byrå, som kan älskas.

Eller åtminstone väldigt mycket omtyckt.
Vi behöver inga utmärkelser
Men de är trevliga att ha och ett snyggt bevis på fantastiska samarbeten med våra kunder.

Vill du vara med på festen?
Boka ett möte så sätter vi igång.
Så hur skiljer sig coi?
Den största skillnaden är att coi har tagit bort den komplexa delen av e-handeln. Vi använder verktyg som fokuserar på enkelhet och tydlighet. Vi arbetar inte med dolda avgifter eller månadskostnader. coi:s vägledande princip är att vem som helst ska kunna underhålla slutprodukten.

Genom att göra detta bygger coi långsiktiga relationer genom tillit, inte beroende.
Boka ett möte
Gratis projektmöte med Shopify-expert.
Boka ett möte