Vi får deg til å nyte Shopify-butikken din
coi er et internasjonalt prisbelønt Shopify-byrå, som har sett seg lei av elendige e-handelsløsninger.
"Cool, men hva koster det?"
Du trenger ikke spørre. Vi verdsetter åpenhet og ærlighet i alt vi gjør, fra prosjektprosesser til prissetting. Ta en titt og finn en pakke som passer deg.
Se våre priser
Shopify Experts
Hva betyr det?
Det betyr at vi kjenner de flotte egenskapene til Shopify, vi har en historie med vellykkede butikkbygginger, og hvis du enten har en nåværende Shopify-butikk, en butikk på en annen plattform eller ingen butikk i det hele tatt, er coi byrået for lag Shopify-butikken du alltid drømmer om.
Press me
Vi trenger ikke priser
Men de er fine å ha, og et pent vitnesbyrd om gode samarbeid med våre kunder.

Vil du være med på festen?
Book et møte og la oss sette i gang.
Press me
En drøm om stor
e-handel
oi hater dritt e-handel. Vi har tatt på oss selv å skape den beste netthandelsopplevelsen som noen gang har vært og vil bli.

Med banebrytende design, spydspissutvikling og den deiligste Shopify-ekspertisen på planeten, vil vi gjøre e-butikken din til noe som blir elsket av kundene dine.
Så du kan jobbe med coi og ha butikken du alltid har drømt om, eller velge noen andre og ha en butikk som forårsaker migrene. Til slutt er det opp til deg, men hvis vi skal være ærlige, er det virkelig et valg?
Press me
Så hvordan er coi annerledes?
Den største forskjellen er at coi har fjernet den komplekse delen av e-handel. Vi bruker verktøy som fokuserer på enkelhet og klarhet. Vi jobber ikke med skjulte avgifter eller månedlige kostnader. coi sitt ledende prinsipp er at alle skal kunne vedlikeholde sluttproduktet.

Ved å gjøre dette bygger coi langsiktige relasjoner gjennom tillit, ikke avhengighet.
Press me
Bestill et møte
Gratis prosjektmøte med Shopify-ekspert.
Bestill et møte